>

   
12.01.2022

Оголошено конкурс «Будуємо країну без бар’єрів разом!»

Міністерство соціальної політики проводить конкурс на кращий соціальний проєкт чи ініціативу. Запрошуємо громадські, профспілкові, релігійні організації громади взяти участь у проєкті.
Міністерство соціальної політики України в рамках Національної стратегії із створення без бар’єрного простору оголосило проведення конкурсу на кращий соціальний проєкт чи ініціативу.
Мета конкурсу – виявлення найкращих ініціатив та успішних кейсів, реалізованих в громадах на території України фізичними особами, громадськими та релігійними організаціями, впровадження кращих практик врядування на державному рівні й на місцях через принципи прозорості, справедливості, рівності, гласності, верховенства права та прав людини.
Запрошуємо до участі шляхом заповнення відповідної форми та надсилання її до департаменту соціального захисту населення. Форма: https://docs.google.com/.../17nCpmsvDAVgUmdiPx.../edit...
За результатами поданих даних буде створено єдиний портал ініціатив, успішних кейсів, сформовано базу партнерів та громадських діячів.
Підбиття підсумків відбудеться 25 лютого 2022 року. Переможці отримають медіапідтримку у вигляді промороликів, найкращі ініціативи та практики будуть зібрані в збірці соціальних ініціатив, також буде визначено найбільш соціально спрямовану громаду.


Інформація Департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації.